...

Suck, partykläderna och partysminket är på men de blev visst ingen skiva. Så nu sitter man här skit snygg och ska inte göra någonting.

Ha en trevlig varlborg fuckers!

!

MÖSSPÅTAGNING IDAG! :D



Beauty day

Idag har man då gjort klart de muntliga nationella i svenska. En sak mindre att tänka på. Sedan då så blev de att åka och klippa luggen, vart väl bra liiite för tunn bara men de ska återgärdas. Efter de vart de att åka och fixa naglarna. Man känner sig som en liten prinsessa när man sitter där och blir ompysslad. Så idag har det varit en bra dag, och inte nog med de vilket härligt väder de har varit ! :D

 
Naglarna :)                                 Luggen(som ska bli tjockare) :)

Tattoo <3


Glitter in the air


" Have you ever hated yourself for staring at the phone

Your whole life waiting on the ring to prove you're not alone "

Påskmys

Eftersom varken min eller Felicias familjer var hemma igår så blev de att laga påskmiddag tillsammans. Fast vart iof ingen riktig påskmiddag utan kött och klyftpotatis med god sallad och vitlöksbröd. Mycket godare än sill och grejer!

Och idag har det nästan kännst som att det var sommar, låg och solade med darling och kände hur solen brände. Längtar så otroligt till dagen om inte så länge då man tar sitt sista kliv ut ur skolan. Inte långt kvar nu! :D


Springtimelööv

Härliga härliga väder! Man blir så pigg av sånt här väder! Man vill bara vara ute hela tiden, synd att man inte var 5 år längre så man kunde springa runt ute och leka. Förhoppningsvis blir det att åka in till staden och mysa med den härliga värmen ikväll!


PPP

Och såhär blev resultatet :D haha!


Powerpuff!

Imorgon är det dags för Elins studentskiva där det är partema!
Jag, Felicia och Louize ska vara Powerpuff pinglorna! :D
Tjoho hoppas vi inte ser allt för bedrövliga ut!




RSS 2.0