Thedancefloorismystage



Då var de dags för lite uppiffning innan vi ska ge oss vidare till de ska Tranan. Gårdagen bjöd på mycket sång, om man nu kan kalla de sång :P.. Men men nu äre dags att klä på sig!

Se ya!

The life in Kläppen

Äntligen så har man då kommit fram till Kläppen efter sex timmar och fyra byten!
En lång färd men de får man ta för en sån här helg. Med glatt humör och med både Björnfittan och räven  på blire imorn till backen gå.

Här är då våra alldeles första bloggbilder, enjoy !




Se upp i backen, fyra hål i nacken

Nu är det bara 24 timmar kvar tills vi sitter på bussen upp till Kläppen (Sälen).
Så idag var jag tvungen att åka in till stan för att köpa nån huvudbonad. De blev ett skidpannband och sedan hittade jag en as tuff pälsmössa! haha, ja man kan ju inte åka till kylan utan en pälsmössa xD. Hittade den på Second hand så de va ett kap :).

Nej om man kanske skulle börja ta och packa, de värsta med mig är att jag jämt tar med mig alldeles för mycket kläder!. För man tänker att man kommer använda allt men använder ändå bara jämt hälften. Men men hellre för mycket än för lite säg.




Kläppen 09!

Då blir det kläppen i år igen! Va lite tveksam på att följa med först men man kan ju inte motstå att spendera en hel helg uppe i Sälen med 3 underbara flickor. Ska bli så kul, längtar nu! På Torsdag drar vi iväg och kommer hem Söndag eller Måndag. Längtar efter att få sitta på afterskin och bara slappa, ligga i husvagnen och bara mysa och få känna den goda doften av vinter :).


Tired..

Så äntligen har man kommit hem efter jobbet, så segt att sluta kl 22:00. Vilket alltid blir senare för de jämt är någon kund som ska handla in i det sista så man själv får jobba över, men men.

Helgen då har bara varit lugn, jobbat för de mesta. Tog även en sväng i till stan med mig själv för att köpa ett par jeans men självklart va dom slut. De är alltid så när man inte har pengar så ser man massa saker man vill ha sen bara för att man har pengar så hittar man ingenting. Så typiskgt! Men hittade iaf en jeansjacka på Monki som jag blev kär i.

Och så här ser den ut :D



Fridaynight

Nu ligger jag här nergosad i soffan. Efter en dag med skola, jobb och Tv-tajm hemma hos Zåfie så hamnade jag tillsist i soffan med popcorn och cola i min ensamhet. På tv :en går  " Making Mr right ". Då känner man verkligen att man bara vill ha någon att få hålla om. Och i högtalarna spelar nu Melissa Horn, en riktigt duktig tös. Så underbara texter.
Men nu blir det väl att slappa lite till, imorn blire shopping för hela slanten, sedan jobba :/ Men men nästa helg blire min tur att få dansa in i dimman.

Ha en skön helg! :)


Shulululu

Jahaja nu sitter man här och tänker på hur underligt fort denna vecka har gått. Visseligen har jag varit sjuk men då brukar ju veckorna gå sackta. De känns som om tiden bara flyger i väg nu för tiden. Snart står man där på trappan och tar sitt sista steg ut ur skolan med studentmössan på! Vi pratade om de idag i skolan och jag längtar verkligen ihjäl mig!

Snart ska jag iväg till mamma och äta middag och färga hennes hår, får hoppas på att de inte blir grönt bara (a)
Önska mig lycka till :D

2008!

Förra året var nog de bästa på länge,och att få avsluta de med dem man älskar som mest var underbart.
2008 gick snabbt men många saker hann man med som t ex, fotbollslägret i Spanien, Åka skidor i Kläppen, Sommar Gotland, Kos och många många mer underbara ögonblick.

En bild säger mer än tusen ord:
 

RSS 2.0