Baginthebox

Haha den här vinboxen är ju bara för klockren! :D


TomatEmelie

Fyfan vilken lång dag det har varit. Jobbat 9.30 till 18.30 och det svider på hela mig. Va liiite för länge ute i solen i förrigår så detta får man stå ut med. Men förhoppningsvis har de lagt sig lite tills imorn och skiftat om till brunfärg istället för att se ut som ett stopp ljus i fejjan!

 

Detta ledda till..



..detta




Färskisar

Idag har jag ätit årets första färskpotatisar. Det är ju så himmla gott, de smakar sommar! Längtar tills på freda då det blir färskisar i stora lass :)


Tack..<3


New shoes

Snart blir dessa godingar mina!, hoppas bara att de passar :/


Music

Kan inte sluta lyssna på denna låt, så tyvär Sofie denna kommer garanterat vara med på spelningslistan till Öland ;)

 


Mot staden

Idag ska jag åka in till stan för att försöka hitta en midsommar klänning, vill ha någon söt och somrig. Efter det ska jag möta upp mamsen för att åka och hälsa på morfar. Självklart ska ja njuta lite av det fina vädret också! :)

 


Studenternas dag

Alldeles strax ska jag åka och kolla på alla lycklig studenter, strunta i att de regnar och gör det till eran bästa dag iallafall :). Så STORT grattis till alla fina som springer ut idag :)

 


Sängdags

Nu blir det att lägga sig i den nybäddade sängen och lyssna på lite musik för att sedan förhoppningsvis somna och drömma om dig som jag gjort typ hela veckan..



slut.

Efter denna dag på jobbet, 8 - 17 är jag helt död. Har suttit i trädgårdskassan hela dagen och där händer det absolut ingenting så man sitter bara där och försöker hålla sig vaken, fyfan. Imorgon är det dags att åka och kolla på alla lyckliga studenter, vill tillbaka förra året då man själv stog där och skrek av glädje. Så alla som tar studenten imorn, njut som fan för det kommer vara en av era bästa dagar.



Lite bilder från studenten..









Just nu

Sitter och små bölar till Biggest loser, de är ju bara för duktiga! Helt sjukt hur mycket de har gått ner i vikt på så kort tid, credit!

...?


Dagens låt

Lars Winnerbäck - Du hade tid


Time to work

Blä de är jätte fint väder och jag måste jobba hela helgen, men men thats life!


Biomörker

Nu är det dags att åka in till stan och möta girlsen för att gå och
se Sex and the city2! :)


RSS 2.0