Gummidövlar

Jag bara älskar mina nya gummistövlar! Eller nya och nya har iof inte haft något par sedan jag var sisådär 5 år..


Mys

Igår blev de myspys inne i Gamla stan med mina babes. Pratade lite om Thailand resan och imorn blir det verkligen att boka! Tanken att vara borta i 2 och en halv månad i Thailand känns absolut inte verklig på något vis! Vill också tacka sötnosen Felicia som stog för notan :). Annars skulle de blivit snabbmakaroner hemma istället för en mysig Thai resturang i Gamla stan ! <3


Ruuligt!

Haha kan inte sluta skratta!


Thai

Idag blir det att åka till stan för att kolla på resor till Thailand med mina favvo flickor. Förhoppningsvis hittar vi något bra och beställer imorgon eller i veckan! Längtar som bara den !


Natt

Nästan precis hemkommen från en kväll med girlsen. Det var chill, åkte direkt från jobbet till Sosso för lite skitsnack. Därifrån drog vi sedan vidare men de va tråk så nu sitter jag här i soffan och kollar på tv och har en chipspåse i handen ! :) Hittade även tidningen KP på mitt köksbord, haha ungar är så söta ibland. Dom vet ingenting om livet, det var en tjej som hade svarat på en annan tjejs inlägg om att hon aldrig hade varit kär eller kyss någon, men hallå lilla tjejen var 13 år! Då vet man inte ens vad kärlek är. Tänk om man var 13 igen och bara slapp bry sig  så mycket om vuxenlivet..

Chill i soffan nu, peace!

Stureplan är oxå gay


Movie

Ligger och kollar på Möt Joe Black en riktigt bra film med hunken Brad Pitt i huvud rollen :)


Helg

Då var det måndag igen da och det är skönt att ha jobbdagen avklarad. Som sagt blev det en händelserik helg. Lördagen blev ännu lite mera förkrök hos Mickan Pickan sedan vidare till telegrafen. Hm hur länge hann vi vara där egentlige?, Hm jo iaf typ 1 och en halv timme :) Det var innan det blev översvämming, innan Felicia blev utkastad och innan jag blev portad haha!. Hatar verkligen vissa vakter som tror att dom är någonting, dom var helt enkelt för dåliga för att bli policer och vill ha lite makt så då satsar dom på att bli vakter..
Och att komma hem från nynäs är inte heller de roligaste, vi fick vänta på bussen i en timme i regnet och efter sisådär 1 och en halv timme på bussen var man äntligen hemma! Så det tar nog ett tag innan de kommer en helg som slår detta :)

Peace !


Min lilla bebis

Min lilla Petrus har blivit blind på ena ögat :( Det är iaf det vi tror, jag hoppas att de går att göra någonting åt de. Stackars liten!


Helg

Gårdagen bjöd på mycket festligheter. Först vart det grill mat och vin hemma hos Mickan Pickan. Det bar sedan iväg mot staden där vi skiljdes åt. Tillslut hamnade vi på Collage som var väldigt trevligt. Kanske inte så bra som dom flesta har sagt men det var helt okej!
Idag/ikväll blir de ännu en dag lite mer förkrök hos Mickan Pickan sedan är det Telegrafen som gäller. Och förhoppnings vis kommer man hem från nynäs hålan!

Peace!


Sommaren med Göran

Precis hemkommen från biografen. Vi såg som sagt sommaren med Göran och jag tror inte jag har skrattat så mycket åt en film på länge! Tårarna verkligen rann ner för kinderna, och allt var bara skratt tårar!. Så om ni inte sett den, gå och se den! Måste nästan se den en gång till för att den var så kul. Man kunde verkligen känna igen sig i vissa saker.

Så den får helt och klart hela 5/5 toasters!


jobbjobbjobb

Äntligen så har man kommit hem från jobbet och har bara slängt mig i soffan. Visserligen var de en rätt lugn dag. Fick vara i minuhuset (där barn är medans föräldrarna handlar) i tre timmar. Vissa barn är verkligen så gulliga! Fick en söt liten tekning av en liten tjej..Och alla kallar en också dessutom för fröken haha. Medans jag ändå pratar om jobb kan jag berätta att jag och Felicia har de snyggaste skåpet på hela jobbet, om inte i hela världen. Vi har våra små post-its lappar där vi skriver små meddelanden till varandra :). Och idag fick Felicia en alldeles speciell teckning av mig som smyckar vårat skåp :)
Fast imorn blir det inte en lika rolig dag på jobbet, jobbar 8 - 16 men sen på kvällen blir det Bio med älsklingarna, Sommaren med Göran!

Kämpade som attan med denna teckning :D


Natti natti..

Vill ha mer sommar!

Eftersom jag inte fick min bikini sist jag beställde en så försöker jag igen, dock i en ny färg. Men eftersom sommaren snart är slut (!) så längtar jag till Thailand 2010 då jag kan använda den för fulla muggar ! :D


Utekväll

Gårdagen blev full med dans och skratt. Först vart de lite mat hemma hos Sofie med lite förkrök. Det bar sedan iväg till Village med brudarna. Var faktiskt riktigt kul! Efter mycket dans bar de sedan iväg till White room. Var iof också roligt men Village var bättre :). Så det var helt enkelt en hel lyckad onsdags kväll. Dock mindre rolig dagenefter.

Peace!

Solsolsol

Igår blev det att åka ut tills Sofies söta lilla stuga och att åka båt. Härligt att få njuta lite av den sista solen. De blev båturer, solning på klipporna och en mysig lunch. Vi fick även lite sällskap när vi låg på bryggan och solade av en stooor Golden retriver! Haha de va lite kul den bara kom och la sig emellan oss som ingenting. En mysig dag var det iaf!
Även idag blir det nog lite sola sen senare mot kvällen utgång med girlsen!



Hemmakväll

Då var det den första agusti da och hösten kommer allt närmre och närmre. Vill inte att sommaren ska vara slut, vill alltid ha sommar! Var sjukt taggad på att dra ut ikväll men alla bangade. Så nu sitter ja här nergosad i soffan med Bubba och äter godis. De blev en skön hemma kväll istället !


RSS 2.0