Blä för att sova!

Inatt blev det inte mycket sömn för min del, så kommer nog däcka nånstans ikväll känns det som! :P

Nämen ibland hatar jag att sova.

Jag tänker alldeles för mycket innan jag kan somna så jag måste ha min musik i lurarna tills jag somnar (detta leder till trasiga hörlurar!)

Hatar att gråta mig till sömns och ögonen ser ut som bowlingklot när man vaknar!

Marddrömmar är också en vana och så vaknar man och är livrädd och kan inte somna om..

Sedan när man väl somnat bra och sedan vaknar så vill man ändå inte gå upp..

 

Och de känns som att allt de här är en kombination just nu..


Beaty sleep

Nu är det alldeles strax för mig att gå och lägga mig. Upp och jobba imorgon, blä på nyårsafton! Men det går nog snabbt om man längtar till kvällen. Sofie hämtar upp mig på jobbet sedan bär det av hem till mig och mysig middag med flickorna och sedan utgång! Fun fun fun! :D

 


Julafton!

Det var en supermysig Julafton i Torsdags! Firades med hela familjen hemma hos oss, skönt att både mamma och pappa kan fira tillsammans. Fick många fina julklappar, Thai pengarna ser ju ut som leksaks pengar! haha




Vi hade ingen vanlig stjärna på våran julgran, utan detta är min julklapp från broder! :)


Ho ho ho

God Jul allesammans! Hoppas ni får en riktigt bra dag med massa klappar :)


Blä för svinspruta..

Fy fan!, nyss hemkommen från jobbet, (notera klockan)!. Vi stänger 23 nu inför julen så de blir seeena kvällar! Och jag tål inte kunder som kommer 5 över och har en hel kundkorg, ingen respekt där inte!
Och pricken över it så tog jag svinsprutan idag, först kände jag ingenting och tänkte äh de här va väl inget, men sedan nu framåt kvällen så kändes de kan jag säga. Blir väl värre imorn och då stänger man igen. Blää men snart är de julafton, det är bara att kämpa på!

Julen närmar sig

Haha fy vad söt våran gran är, om man nu ser den! Så liten, men kan ju inte klaga heller för då blir mamma ledsen som har varit ute i skogen och huggt ner den!. Bättre en gran en ingen gran.

Måste även säga att cycklarna ser jäkligt roliga ut nu när snön har fallit på dom. Ser ut som dom har stora hattar på sig! haha.

 


Jul känsla

Har precis slagit in några julklappar till mina kusiner som pappa ska åka ner till i helgen. Själv jobbar man ju 24/7 så jag kan inte åka med..Så nu när de sjukt mkt snö (hur mysigt som helst) och lite julklappar framma får man ändå lite julkänsla. Brukar aldrig ha någon sådan vid den här tiden, hoppas bara snön ligger kvar tills julafton! Nästa vecka blir det även att åka och köpa en gran :D Vi hade ingen förra året så jag är överlycklig över att i ska ha en riktig julgran i år! :D

yeah baby

Angående min 3some med de här "batiboysen" Haha så gick de väldigt hett till! :D hahahaha..

 


Fredagsmys

Precis ätit god mat med pappsen framför brasan. Idag blev det grillat :D!. Älskar doften av eldad ved det luktar så harmoniskt! Ikväll blir det bara att vara hemma och sitta och kolla på Idol med lite popcorn, öppnar imorn så det blir en tidig kväll..


Så mysigt med öppenspis!

Ha en bra helg!

 

 


Packning

Om drygt en månad bär de av och jag sitter nu och skirver en lista över saker som behöver skaffas inför resan. De blir en del, som tex myggnät? Haha fyfan. Och packningspolisen Sofie sa att de räckte (om inte för mycket) med 2 kjolar, 2 shorts, 2 klänningar och några linnen. Haha känns så jädrans lite när man ska vara borta i ca tre månader. Men som sagt kommer man att köpa sjukt mycket saker där nere!. Sen så är de ju massa andra saker man behöver ha med sig så det räcker nog trots allt!

Snart ligger vi där igen på en ännu mysigare strand, ännu skönare väder, ännu blåare vatten och ja de ska bli WUNDERFULL!


Westlife vs Daughtry

Tyckte väl att jag kände igen Westlifes nya låt What about now, har haft den på Ipoden hur länge som helst med Daughtry!. Vet inte om någon har gjort låten innan de men trodde Westlife skulle komma med något nytt..

 

 


Slut på de roliga

Jaha då var helgen snart slut ännu en gång och imorgon börjar en ny arbetsvecka..

Men helgen har varit sköön. Fredagen bjöd såklart på lite Idol fick även in en tripp till IKEA också, måste har varit där typ minst 10 ggr i November och nu i December haha. Sedan lite skitsnack med tjejerna på Söder. Alltid lika kul att prata om sånt man helst gärna vill förtränga :).
Lördagen var en riktigt slapp dag, kände mig typ bakis fast jag drack två cider dagen innan så antar att jag bara var jävligt trött. Blev lite film kväll med chips.

Och idag då da har jag varit och hälsat på min morfar, länge sedan man såg han nu! Men man måste passa på att träffa de som är äldre för man vet aldrig när de är sista gången!

Monterade även ihop två nattduks bord, blev väldigt fint! Men förstår inte varför IKEAs jäkla beskrivningar på hur man ska göra alltid suger! Och en skruv va borta, men men nu är dem på plats iallafall.

Snart blir de väl att lägga sig, hm ja om någon timme eftersom jag öppnar imorn!

 


Haha!

Måste bara lägga upp mammas sms om Idol ikväll!

Mamma: Jomen kalle e ju lite söt ialla fall. Ja ja stavar me C. Kram 
Mamma: Erik ser ju ut som en papegoja i håret. Kram
Mamma: Böööög
Mamma: O snart kommer lip sillen. Kolla hennes ena arm när hon sjunger. kram
Mamma: Hon ser ut som han som vi såg när Jocke spela fotboll. Storken han som veva igång sig haha (internt)
Mamma:
Men va fan har hon svalt en trana? La la la la la
Mamma: Näste år kan ju vi va me. Family Eklund
Mamma: Okey kan ha han som svärson
Mamma: Hm vad var hans nr om man ska rösta på han ?

Haha lite kul sms tyckte jag :P.


Just nu

Sitter och njuter till Calles "Walking in Memphis"! Han är ju grym, gåshud gåshud!


Hiss eller diss

Ikväll blir det röda läppar


Den 2:a

Idag var de dags att öppna den andra lyckan i chokladjulkalendern jag fick av mamma :) Vi är ju bara mellan 19 och 24 men ändå varje år så får vi julkalendrar! haha :)


Bio mys!

Gårdagen började med en tripp till stan för att leta efter mina skinnleggins, men såklart är dom slut överallt!! Buhu!..Sedan blev det en twinrix spruta för min och Felicias del, lite kändes den men jag fasar för att ta svinissprutan, kommer ju börja gråta! Kvällen ledde in till bio mörkret och New moon! Älskar första Twilight så måste ju älska tvåan också, mycket bar hud på killarna och de gillar vi! Tror de inte bara är jag som skulle tacka ja till en threesome med dom hunkarna! :D

Plåster! :(

Bad hair day

Fy! Just nu är inte håret på min sida, har nästan precis klippt mig och det blev inte direkt som JAG ville! Blä för mitt hår! Jag vill ha tillbaka min långa, tjocka svall!


RSS 2.0