Aspö

Precis hemkommen från Aspö, som ligger ca en 45 min från nynäshamnsvatten. Igår morse så satt jag Felicia, hennes stora syster och hennes kompis på båten ut till Aspö. Och mysigt var det kan jag tala om. Så skönt att få komma bort lite och inte bry sig om någonting. Springa runt bar fota och se alldeles för taskig ut. Solen gassade som tusan och vi låg och stekte på stranden hela tiden. Lite färg fick man iallafall men man känner att det svider lite på kroppen. Känns nästan som man varit utomlands i några dar, men så är det ju inte.
Så nu är man hemma till betongen igen och saknar den fina naturen.




Midsommar

Midsommarsaftonen blev mysig! De blev lite grilla och mysigt sällskap hemma hos Såfie :) Kanske inte var världens bästa väder men de regnade ju inte hela kvällen iallafall :) Med lite drinkar och god mat så blev kvällen lyckad. Vi satt väl och hade de trevligt till ungefär halv 12 sedan drog vi hem till Felicia där syrran hade ferre. De blev också rätt lugnt men trevligt. Spriten hade ju hunnit gå ur ur kroppen men ändå :P Så en väldigt lyckad midsommar!
Thanks girls! <3




Tiden går

Nyss beställt en ny klocka :) Köpte en idag men kände att ja behövde en till :D



Just love it!


Hjärtegryn

Saknar mina små bebisar! Men snart kommer ni hem :D


Minbebis

Är barn/hundvakt åt min lilla sötsak. Mamma jobbar och jag är ledig så då blev de att jag fick mysa lite med Petrus idag. Just nu ligger vi båda i soffan och kollar på tv :)

Peace!


Fy fan va vi är bra!

För vi har tagit Studenten..!

I Fredas så var studenten på schemat och hela dagen vart jätte lyckad! En av de bästa dagarna på länge. Först så var det då champange frukost vid halv 8 sedan begav vi oss till skolan där det väntade sig fotografering, tal i aulan, dans på borden, skriva i mössorna och utspringet ! Vi stog kanske i en kvart innan vi fick springa ut och adrelalinet sprutade! Först ut var man och jag fick gåshud när vi sprang ut! Det var sån glädje att springa ut och se sina nära och kära stå och vänta på en. Efter detta blev de flakåktning vilket också var lyckat! Vi sjöng och hoppade och kramades. Dagen kunde inte ha blivit bättre !


De ligger vid fötterna

Nu är det inte långt kvar! Studenten imorgon! Tror inte jag har förståt de riktigt men man gör väl de när man står på trappen och ska springa ut! En dag kvar sedan är man fri känns dock lite knäppt när man har gått i skolan nästan hela livet men de kommer att bli underbart :)



Kommer ihåg den här bilden, den togs förra året när vi satt och kollade på alla de glada studenterna som åkte flak.
Men i imorn är det våran tur älskling! :D


Music


"She´s been faking since day one"


RSS 2.0