Skiva

Då var skivan avklarad och de är nu bara 5 dagar kvar till studenten, det är helt insane! Skivan vart faktiskt lyckad, en mysig middag och en kul fest. Var inte så mycket folk i början men sen så trillade alla in, så tack alla som gjorde den lyckad! :)

Idag då har det ju varit sommar väder till max! Så man var ju tvungen att utnyttja de lite så åkte ut till gålö till vårat ställe och stekte. Sedan så bar de iväg till mamsen eftersom det är morsdag.

Så det har varit en väldigt lyckad helg! :)



Sötnosar

Idag var jag på Franska skolan där min mamma jobbar och kollade på när deras små treor hade Mamma Mia föreställning. Gud dom var så otroligt söta och verkligen hur duktiga som helst! Fick hjälpa till lite med att sminka dom och så, blev själv sminkad av en liten tjej och jag kan säga att de såg ut som jag hade fått två blåtiror och jag var brunare än jag någonsin varit. Men som tur är finns det tvål och vatten. Men de var verkigen kul att se, alla var så glada och hade sådan inlevelse.

Men nu är de tven som gäller igen!, peace

Fcuk schoool !

Äntligen klar med allt jäkla skolskit! Är så trött på de här nu men nu är äntligen allt gjort. Orkar inte anstränga mig mer ändå nu så nu får betygen bli som dom blir!

Plugghäst

Plugg, plugg, plugg, de är de ända som gäller nu. Imorgon sätts betygen och det finns fortfarande saker att göra som ska vara klart. Suck och pust så de blir en hel Söndag med massa plugg. Får hoppas att jag klarar mig ur denna dag. Man får tänka att det är mindre än två veckor kvartills studenten! :D

haha!

Hahahaha satt i skolan idag och hade typ jätte tråkigt! Hittade denna fjortis bild på mig sen typ 3 år tillbaka! xD


Snartmina!

Beställt hem ett par outstanding Sneaky Steve sneakers, just love them!


Foto

Har varit och fotat i veckan för fotokursen, de är så skönt att bara få vara bakom kameran ibland och se världen med andra ögon. Känner nu i efterhand att jag valde fel kurs på gymnasiet men de ordnat sig ändå! Kommer nog att få gå foto C efter skolan en dag i veckan, ska verkligen bli kul att lära sig! :)
Men men här är några bilder från veckan.








Kärikärleken

Förstår nu att jag måste sluta tro så mycket. Man blir lätt blind när man tror för mycket. Har insett att jag tröttnat riktigt rejält på singellivet. Alla veckor är desamma, på helgerna längtar man bara till att få gå ut och ha kul. Känns som om jag festar upp livet just nu. Är trött på de, vill ta de lugnt och ha någon att mysa med. Någon som vill mysa med en tillbaka och inte bara vill en sak. Killar är väldigt svåra att förstå sig på. Att inte dom vill ha någon som håller dom kär. Var bara tvungen att skriva av mig lite för har tröttnat på att försöka leta efter den perfekta killen, nu är de han som får leta efter mig!

Partymode!


Fridayevening

Fredag idag dåda, yeeeah! Blir dock en lugn sådan. Snart blire att åka iväg och kolla på brors fotbolls match med andra brodern, mamma, Sofie, och Felicia :). Tror dock att girlsen mer vill se hot boys! Sedan blir det att åka hem och kolla på nån rulle. Loser är ikväll 22.30 ! Missa inte!

Peace..

Villhasommar

Beställt en ny bikini! :)


yeah!

Äntligen är båtbiljetten till Gotland bokad, Hell yeah !



Songs of the moment






RSS 2.0