This time baby i'll be bulletproof

Nu ska jag gå ner och möta mamma i centrum för att sedan gå och gymma lite. Thailand om ca tre månader så nu gäller det att ligga i! Kvällen bjuder på lite grillning hemma och antagligen lite idol :)

Ha en bra dag!


Blöt ica

Haha Sofie tyckte jag var lite knäpp som duschade med min jobbtröja på. Men vi har inte satt in tvättmaskinen än och jag skulle ändå duscha så orkade inte stå och tvätta tröjan först så jag hoppade in med den i duschen istället. Gick hur bra som helst!

 


Vintertid

Kom precis på att de är ungefär nu man ska ställa tillbaka klockan. Ännu mer jobbigt när man är tidigt hemma, då blir det ännu mera tid att sova själv! Suck..

Godnatt foks!


Hemma igen

Då var man hemma, kl är 1:41 på en lördags kväll. Men alltid när vi ska göra något så ska de gå någonting snett. Men de är de charmiga med våran trio. Hade en trevlig kväll ändå! Släktmiddagen var faktiskt mysig, min släkt är lite störd men på ett bra sätt! Mamma och hennes moster hamnade till slut vid pianot och sjöng någonting i stil med Halleluja haha! Så god mat och trevligt sällskap!


Som sagt är hemma nu och är inte ens trött, vill inte sova ensam..men men



Friday!

Att kliva upp kl 8 en fredag då man är ledig känns inte helt ok, men ska man till tandläkaren så är man tvungen. Måste ju passa på nu när man får gå dit gratis. Så nu är jag klar där på ett år, inga hål i min mun nu, förutom de stora ! De är inte ofta jag får höra att jag har vackra tänder men dem hoppade på mig med komplimanger och det är ju alltid kul, även om det kommer från två äldre damer! Men nu har bedövningen börjat släppa(är en liten pussy och borrar med bedövning) så nu blir det frulle!


Idag ska alla i fotbollslaget samlas för att äta en mysig middag, ska bli trevligt att träffa alla och snacka lite skit!


Imorgon är det släktmiddag vilket ska bli jäkligt kulfaktiskt, sedan utgång på de!


Ha en bra helg! <3


Så här känner jag mig nu


!"@#%#"!@?!

Va fan! Äre nån som skämtar med mig eller?!, NEJ tydligen inte. Fick nyss ett mail där det står att vårat jävla FITT flyg inte kommer att resa till Kiev(där vi skulle mellan landat till Thailand) efter den 24 oktober. Det menas alltså att våran resa är avbokad! Just nu känns det bara som att jag vill slå ner någon. Det är klart att de går att boka en ny resa men när man har gjort klart allt och bara längtar så in i helvete efter nåt så får man ett slag under bältet. Nu kommer resan vara dubbelt så dyr!

Åh har inte kännt att ja behöver skriva av mig såhär på länge!

Söndag

Lördagen blev en låång dag. Upp med tuppen kl halv 7 för att jobba tills tre, efter de blev de att ta bussen in till stan för personalfest! Den blev riktigt kul faktiskt, kanske inte riktigt till en början. Tipsrunda i stan med klackar och halvdåligt väder var väl inte de bästa. Men sedan bar de iväg till Nalen, som var väldigt fint. Fick god middag och god dricka som sedan bidrog till att de blev lite roligare och röj på dansgolvet! Alltid lika kul att se de på jobbet bli stupfulla..

 


Bästa Ica reklamen!

Hahaha den är så jävla skön, asgarvar varje gång! :D


Städning på G

Nu är den sista tvätten i tvättmaskinen. Har tom varit duktig och tvättat i tvättstugan själv för första gången i mitt liv! Disken är avklarad så nu är det bara en liten snabbdammsugning ut med hunden och hoppas på att tvätten torkar där nere.

Vill även säga GRATTIS till min kära vän FELICIA som fyller 19 idag! Woho, ett år kvar till systemet ! haha, Grattis grattis grattis! <3


Män som hatar kvinnor

Okej, jag är lite efter med att se denna film men idag så la jag mig till rätta i soffan och tittade på den. Sate vilken stark film. Rös några gånger, hoppade till, fick tårar i ögonen och ett och annat power leende. Fan vad bra Noomi Rapace spelar, en stor applåd till henne och alla de kvinnor där ute som vågar säga ifrån. Sjukt bra film iaf så nu kan man äntligen se tvåan.

Och till er som inte sett den, se den!

Tittar katastrof

Haha nu är jag ännu mer irriterad. Liiite töntigt att sitta och kolla på idol en fredagskväll men vad gör man inte när man är ensam. Nu stör jag mig på att Eddie som inte kan ta en ton gick vidare istället för Jon som är stört skön. Förstår mig inte på svenska folket just i denna stunda.

Aja, nu ska jag försöka vara positiv, hade bra bitches!


Jury katastrof!

Förstår mig fortfarande inte på Idol juryn. Calle sjunger gudomligt och han är fortfarande min favvo! Att Niklas eller vad han hette får bättre kritik för att hoppar runt som ett fån förstår jag mig inte på. Hellre nån som sjunger sjukt bra än en tönt som har för tajta byxor och hoppar runt som ett fån!

Var bara tvungen att skriva av mig lite medans jag ligger och tittar på Idol..


Vuxenpoäng!

Är det inte lite vuxenpoäng att åka till IKEA själva (Sofie som tagit körkort och Linn) och handla. Det tycker iallafall jag! Vi hittade till och med hem och dit utan några problem, något litet problem kanske men de löste vi galant! Nu är alla andra antingen och jobbar eller partar och jag är inte på något party humör idag så det kanske blir imorgon istället, får se :)

 Nu blir det att kolla på idol och mysa i soffan, "There's nothing but ghosts in my bedroom"..

Bulletproof

"Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down"

 


RSS 2.0