Hm?

Det är inte varje dag man kommer hem med ett drink kit från ingenstans, eller vad säger du Felicia? :D


Shopping

Var en snabbis i staden idag för att köpa de grejer jag ville ha. Självklart ska alltid de jag vill ha vara slut! Hittade dock en jätte mysig fejkpälshalsduk som jag velat ha ett tag, samt ett par tuffa jeans leggins. Så lite shopping blev det iallafall.


Calle är grym!

Jag tycker inte man måste hoppa runt på scenen och fåna sig för att sjunga bra. Calle är sjukt blyg ser de ut som men de är ju också charmigt! Killen sjunger ju sjukt jävla bra!


Mardrömmar om mig själv

Blev nästan lite rädd när jag såg denna bild från mig i helgen, skulle ju nästan kunna vara med i en skräckfilm! xD


GRATTIS!

Grattis till körkortet Såååfie! Stolt över dig, nu kan du köra runt oss överallt :D. Slipper jag tänka på körkoret ett tag till haha!

 


Match mode

Var och kollade på våran match idag, de blev 6-2. Bra gjort tjejer! :D


Bakis skakis

Gårdagen blev en riktigt lyckad kväll tycker jag. Blev dock lite för mycket dricka för min del, hemresan finns det inge minne av. De blev Collage denna kväll också, riktigt kul! Alltid lika kul att se bilder från gårdagen, fast kanske dock inte så kul när man ser hur förjävliga vissa bilder är. Så dom är spärrade på min blogg!

Lite bilder då..

                                                   Inte allt för snygg bild men outfiten dock,
                                                   Älskar mina nya stövlar!




Läsning som gäller

Beställt hem en bok, Den jag ville ha..

Den jag ville ha är en roman om vänskap, svek och om att lära sig inse vad man egentligen vill med sitt liv. Det handlar om de stunder i livet vi ibland kan se tillbaka på och tänka om bara, eller om inte tillfällen som vi gärna vill tro att de kunde ha förändrat våra liv om vi då gjort ett annat val.

Så nu blir det läsning för mig när man bara ligger hemma och inte har något att göra, Perfect!


Fredag...

På fredag är de lööön, cashing! Då kommer dessa små guldklimpar bli mina :D

 


Its in the hair

Idag var jag på Goldwell och färgade håret, eller intensiv tonade de som de hette. Var där som "hårmodell". De va faktiskt kul och håret blev jätte fint. Det är inte så stor skillnad men lite mörkare och varmare. Så jag är jätte nöjd. Det var fyra till tjejer där som var jätte trevliga. Två blev blonda, en svart hårig, en röd och jag brunhårig. De som färgade håret gick på någon utbildning, fast de hade en salong i Eskilstuna. Så de var en kul dag!

Nu ska jag ner till gymmet och sola sen träna lite.

Här är före och efterbilder på håret :)




Söndag

Då har man äntligen flyttat, jag och papsen. Har fått de mensta i ordning nu är de småsakerna som ska på plats. Idag blir det att åka till IKEA och handla lite smått och gott, alltid lika kul! Efter det blir de att jobba från 17 till 22 :/. Får stå ut är ledig Måndag och Tisdag :)

Ha en bra dag! :)


Lite bilder från förra helgen

Hittade sladden tjejer! ;)

Kan ju börja med kvällens outfit ..:D


Mina söta tjejer





Mr Dreamy

Jag undrar varför drömkillen finns i mina drömmar för?. Kanske just bara för att de är en dröm..


Helgen

Det blev tillslut en bra helg. Var ledig hela helgen så på Fredagen var det bara att slappa framför tven med lite popcorn. Lördagen bjöd på desto mer festligheter! Drog in till staden med girlsen till Collage. De var riktigt skoj den här gången faktiskt, trots att vi gick därifrån halv 2. ( Tack vare F.....:D) hahah, Dock var ja inte hemma förens kl 4. Kändes lite segt, och segare blev söndagen. Då var det bara att dega som gällde!

Dock hittar jag inte kamera sladden till datan men när jag hittar den kommer bilderna från helgen ;)

Nu blir det att packa lite inför flytten i helgen :)

Peca

Grym snubbe


Okej!

Idag vaknade jag av att två hundar ligger och snarkar i mitt rum, ett litet annorlunda sätt att vakna på.
Planerna för dagen var då först och främst att gå till tandläkarn. Är jämt så nervös innan men de gör ju knappt ont, inte med bedövning iallafall! De blev att borrrrra, så nu känner jag knappt nedre delen av käften och bara lite av tungan känns ju lite knäppt. Eftersom jag ändå var nere i centrum passade jag på att gymma och sola lite. Skönt!
Ikväll blire nog bara att stanna hemma och mya i soffan, imorn blire däremot andra planer. Party gilrlsen tar över staden!

Over and out!

3 doggisar

Nu är alla tre hundarna hemma hos oss :): Mamma är ju i Spanien så nu får ja ha lilla Petrus hemma hos mig en vecka också. Vi var ute och gick med Bubba och Petrus ner till hästarna och killarna blev alldeles till sig. Bubba började pussa på hästarna och Petrus bara stog och krafsade. Så himla söta:)


Gårdagens middag?


Thailand 2010!

Ops,,har inte skrivit att jag drar iväg till Thailand den 16 Januari med världens bästa tjejer. Ska bli så underbart att bara leva livet och göra vad man vill i tre måndader. Självklart kommer jag få en sådan otrolig hemlängtan, men då kommer de kännas bättre att komma hem :)


!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMSEN :)


RSS 2.0