Underbara Koh tao!

Just nu befinner vi oss i Koh tao. Ett helt underbart stalle! Sjukt mysigt och fint. Idag har vi brant oss lite men det gar over. Imorgon blir det att ta en Long tail bat och aka ut och snorkla, ska blir super harligt!! Laddar upp lite bilder pa FESithailand.blogg.se fran stallet. Men maste ju erkanna att vi strechar varje dag, situps,armhavningar, och vi har tom sprungit :D]

haha skamt osido!


Koh samui!

Kolla in varan blogg FESithailand.blogg.se istallet! Dar har vi lagt upp lite bilder fran varan resa hittils! :)


I hate goodbyes!

De värsta som finns är att säga hejdå..Speciellt när man vet att det kommer ta ett tag innan man får säga hej igen. Idag har jag legat och hört hur klockan tickar och hur sekunderna bara rinner iväg..

"When you close your tired eyes I'll meet you there.."


Ready to go

Nu är allt inför resan klart! Idag var jag och fixade det sista inne i stan. Den sista twinrix sprutan är tagen, den gjorde fan ont! Köpte mig en bok för FÖRSTA gången i hela mitt liv, de blev Bedragen av Katerina Janouch. Det blev även små hänglås, hörlurar och en tunn kofta. Vem vet det kanske blir lite svalt i Thailand. Så nu är allt införskaffat och klart för resan och det känns så himla skönt! Idag är det fredag och på måndag åker vi. Jag förstår nog fortfarande inte att det är så snart vi ska åka, tre dagar lixom! Och att vi ska vara borta så länge, det ska blir super duper skönt men inte att säga hejdå till alla nära och kära för så länge!

Freeezzing!

Höll nästan på att frysa ihäl idag! Fy sate så kallt det var! Men snart ni, då byter jag ut detta:


mot de här!:



and I LIKE IT!!


Glitter in the air

Resumé av nyårsafton da! En väldigt mysig afton blev det. Det började med smarriga bakbotatisar, fläskfilé, massa såser och självklart lite sallad och god dricka! Trevligt sällskap av mina bästa tjejer. Efter lite unts unts, goda drinkar, lite vin, lite lakrits shottar (Emelies favvo?) ;) så skilldes vi åt. Halva gänget stannade i VH och jag drog till stan med S&S. På Collage firade vi sedan tolvslaget. Men vi fattade knappt att dom började räkna ner för vi kom precis in så vi stog väl där som frågetecken och skrek gott nytt år! Det blev mycket dans och lite chill men de var väldans trevligt. Lite tråkigt folk där dock men de får man väl stå ut med. Kvällens hemfärd kanske inte var den roligaste, gick från stället strax efter 4 och var hemma kl 7! Fatta helt stört! Mötte en från mitt jobb när ja skulle på tåget, hon skulle troligtvis åka och jobba haha!

Men som sagt det var en väldigt trevlig nyårsafton men kanske inte den bästa starten på det nya året! Alla vet väl hur de är när man är lite desperat efter sällskap? :)


Felicia drar igång med vår kära kobjällra !:D



RSS 2.0