Gotland

De blev ungefär som planeringen innan, och fasiken så kul vi hade! Har saknat tjejerna från skövde så det var jätte kul att träffa dem igen!


Det blev alltså


Måndag : TOFTA ( var hur fint väder som helst!)
Utgång med grannarna över men fan så mkt folk det var ute redan på måndan!




Tisdag: TOFTA ( Det blev Tofta hela dagen här oxå)
Sedan kom ju Sara och Cornelia så då var det bara att tagga till på utgång :)




Onsdag: TOFTA (Ännu en dag på Tofta, skulle gått till kallis men vi var för slitna efter tisdagen :P )
Och även denna kväll vart det utgång :)






Torsdag: KALLIS - utgång, Sjukt jävla drag på Kallis på torsdagen! Så på kvällen orkade vi inte ens gå ut :)






Fredag: Jag är ej tonåring längre = PARTY
Fredagen var hur mysig som helst, vaknade av att tjejerna kom in och sjöng med en tårta, fina tjejer! Dock regnade de hela dagen men på kvällen hade vi bokat bord på hamnplan där vi sedan spenderade kvällen i viprummet med (Ett två tre, fanta och rosé) haha jävla töntar alltså :D







Lördag: PARTY
Blev party på lördan men denna dag regnade det ännu mer och alla taxisar var fullbokade, men tillslut fick vi tag på en som egentligen körde i Linköping. Det vart en sen kväll (tidig morgon) för vissa av oss men jag orkade inte med efterfest så drog hem och sov :P Vaknade av att brandlarmet var i full gång haha, Sara tänkte grilla en kött bit i ugnen, där det redan låg ett bröd som blev rätt svart efter en stund :D haha men tanken var god!





Söndag: Blev det en myskväll framför tven och filmen flyga drake en väldigt bra film!


Måndag: Städa och vänta på båten i 7 timmar :)

Tack tjejer för en otroligt lyckad vecka! Reunion snart i Skövde :D



<3

They might say hi and i might say hey
but you shouldn't worry about what they say
cos they got nothing on you baby....


Goootland!

Nu drar vi iväg till Gotland, eller iaf jag och Sofie :). de andra kommer lite senare i veckan. Veckans planering.

Måndag : TOFTA


Tisdag: TOFTA (after beach club) haha


Onsdag: TOFTA (after beach club) haha


Torsdag: KALLIS + utgång


Fredag: Jag är ej tonåring längre = PARTY


Lördag: PARTY


Söndag + måndag: Rehab


Ja så ser våran vecka ut i korta drag :D Hare!


Mys i staden

Idag har jag varit inne i stan med mamsen. Vi började med att åka till Stadshuset vilket jag inte varit i fast jag levt 20 år i Stockholm? Vi åt lite picknik vid vattnet för att få i oss lite energi till de 365 trapperna vi gick upp för till tornet. Vilken utsikt det var över hela Stockholm!, så himla vackert. Efter det vart det självklart lite shopping, åker ju till Gotland nästa vecka så måste ju införskaffa lite nytt. Och vädret var verkligen med oss idag, vi trodde de skulle börja regna men det blev ju hur fint väder som helst :)

 

Mamma har mycket finare bilder på sin kamera men dom har ja inte på datan än :P

 






....

"You don't get another chance, life is no Nintendo game..""


Stekpanna

Igår låg jag bara och stekte på Gålö, var hur skönt som helst. Åkte till vårat lilla ställe där själv så köpte med mig jordgubbar och en tidning. Vad är bättre än att ligga på stranden och höra vågorna i ena örat och musik i de andra?! Nada :) Men när jag inte använde solskydd så brände jag mig och nu när jag gjorde de känns de som ja inte fick nån färg..blä..


Utsikten från verandan :)





Bättra på brännan

Nu ska jag åka iväg till Gålö för att bättra på brännan lite, hoppas ja bara inte bränner mig som sist :P


Vill vara så här brun igen! Haha här låg vi och körde lite core på Phi phi :P

 

 


Solen är framme

Och jag ska jobba, jippie! Jobbar hela helgen då de ska bli sjukt jävla varmt! Så nu har ja lite ångest..Men men stänger iaf inte idag så jag får väl tänka positivt.

 


Veckodagar

Måndag: Sov i princip hela måndagen känns det som, orkade inte ens gå iväg och träna. Det var nog helgens bravader som gjorde sin rätt.


Tisdag:
Åkte Jag, Sofie, Joacim, Amanda(brors flickvänn) och hennes brorsa till Nicksta och solade, vart dock inte så mycket bad men minigolf. Det var jätte länge sen jag spelade de och de visade sig ju eftersom jag kom näst sist :P

Sofie var den som vann så Joacim var lite småtjurig :P




Onsdag:
På onsdagen kom min andra bror och hans flickvän hem från Italien så då var vi ute på gården och grillade lite gott. Fick en jätte fin kofta från Italien, så tack broder! Hann även med att åka till stan och shoppa lite som vart kanske lite för mycket såg jag nu på mitt konto men men. På kvällen åkte jag hem till mamma där vi satt framför tven med popcorn, vin, ansiktsmask och fotbad.

Vi hissade flaggan här på gården






Mys hos mami




Idag:
Ikväll blir det att åka in till stan och kolla på bio med girlsen, Twilight eclipse ! :)


Midsommarhelgen

Lite sen uppdate om midsommar men har haft annat för mig ;). Vi åkte som sagt ner till Öland och det var hur mysig som helst! Midsommarstång, trevligtfolk, grillning, lekar you name it. Det var den bästa midsommaren på länge! Efter en underbar dag åkte vi till Kalmar för att sedan få en liten guidad tur på stan. På kvällen bar de av till "Byttan" ett sjukt bra uteställe! Efter lite dans, drinkar och en och annan cykeltur var det dags för lite fyllekäk sedan ner till bastun. Haha tror inte de som bode i huset tyckte så mycket om oss efter den natten. Vi kom hem ca 4 på natten och bastade till runt 6. Det är ett under hur man typ kan decka i en bastu som är sjukt varm, men både de och duschen gick ;). Dagen efter var det dags att åka på barnkalas, ingen aning om vem ungen var men Nils(som vi bodde hos) skulle dit så vi följde med. Där vart de lite tårta, skattjakt, hoppa studsmatta och leka med ungarna. Sedan innan vi skulle begära oss hem satte vi oss vid havet och käkade pizza.

Som sagt BÄSTA helgen på länge!!

















RSS 2.0