Shoppashoppa

Idag har jag varit och mysit med mamsen inne i stan. Eftersom jag ska flytta i helgen så behövs det en massa saker. Hittade inte riktigt allt som jag ville ha såsom hyller och sånt men de får ja ta när vi har flyttat in. Men hittade 2 söta kuddar, massa saker till köket, en vit korg, lite små saker och sedan fick jag en sak av mamma som jag är kär i, en liten bongotrumma! Så söööt!

Så imorn blire att packa allt de sista och kasnke ta en sväng till IKEA om papsen får arslet ur vagnen dit !


Min bongotrumma! :D

Lyssna och njut

Robyn - Dream on


Trötter!

Då var man hemma efter ett otroligt kul MEN jobbigt box pass med Felicia! Man känner verkligen att man får ut all sin aggression i slagen och fy vad man tar i!. De känns verkligen att man inte tränat på länge men nu är de andra bullar, de är ju som sagt snart beach 2009 som gäller ! Men nu så orkar inte kroppen sitta uppe mer så måste slänga mig i sängen och hoppas att jag orkar kliva upp i morgon.
Natti natti alla uggor !

Alla <3 dag

Dagen började med att man vaknade med mina älsklings flickor! Går kvällen blev riktigt lyckad faktiskt. Elin fyller 19 på måndag så de blev att gå ut och fira henne lite. Så efter en lång dag i skolan så åkte vi hem till min brors lägenhet på Gärdet och smällde i oss lite pizza, som var huuuur god som helst! Sedan blev de att ta de lite lugnt, fixa sig, lyssna på musik och dricka vin. Vi åkte sedan till Gamla stan för att gå på 90´s vilket var kul! Skönt med lite musik som man faktiskt kan sjunga med till!

Men de blir kanske inte så mycket alla hjärtans dag firande för min del, just nu sitter jag själv och lyssnar på musik. Blir nog att kolla en liten snutt på Twilight så man kan få drömma bort sig i lite sexappeal! Ska sedan laga en romantiskt middag för en som består av makaroner, lite tända ljus och musik. Haha inte alls lonely. Mot kvällen ska vi singlar till Tempel och ta nån drink och snacka lite skit. Har nog inte sett så mycket par gå och hålla hand med varan, man blir lite sällskapssjuk.
Så det blir ändå en mysig alla hjärtans dag. Man kan vara singel men ändå ha de mysigt, tack vare vännerna :)




...

Hm alla hjärtans dag börjar närma sig och då får man ju en liten tankeställare vad fan man ska göra då. Man vill ju så gärna ha någon famn att krypa in i. Men så är ju inte fallet detta år, men nånting vill man ju göra iaf. Så vi får se hur de blir med den saken. Killar är så svåra att förstå sig på överhuvudtaget. Vill dom bara en sak eller vill dom faktiskt ha något mer?, hm ja de vet man aldrig. Att försöka spela svår funkar inte heller så bra för då får man bara ångest varför inte den andra hör av sig. Skulle så gärna vilja veta hur killar tänker och tycker. De är så himlans svåra att förstå sig på. Men som tur är har man ju vänner som alltid finns där, och kanske även på alla hjärtans dag! :)

Älskadeälskade

Grattis på födelsedagen mormor, älskar dig <3





"I'm glad He set you free from sorrow
But I'll still love you more tomorrow
And you'll be here
With me still"





Kickoff

Gårdagen blev väldigt intressant trots allt. Vi hade kickoff med jobbet på Häringe Slott. Goch vilka möbler som fanns där! Alla stolar såg typ ut som kungastolar och jag hittade min dröm säng där, en rosa med rosa säng himmel :D
Men men de bjöd även på andra saker som utbildningar, chokladprovning och vinprovning :)
Efter att ha väntat på middagen i ungefär en timme blev man lite besviken. Okej om dem serverar fin mat men vem äter löjrom till förrätt och lammkött till middag ? :/ Trodde först att rommen var en morot så servitrisen kollade lite snett på mig :P Men men man kan väl inte veta allt inte. Blev också lite vin till maten, vinkällaren kollade vi också in :). Skulle inte banga på att flytta dit! De är så härligt med jobbet för alla människor är så himla trevliga! 

Men nu ska jag klä på mig och åka in med Bubba till stan och försöka hitta till brors lägenhet :)


löööööv

The Script - The man who can´t be moved


 


" Cause if one day you wake up and find that you´re missing me..."


Home sweet home

Då var man hemma efter en underbar helg i Kläppen! Är så skönt att bara få komma bort från det vardagliga livet ibland och sluta tänka på alla bekymmer. De blev många fler minnen att komma ihåg, kareoke kvällarna var en upplevelse :D Men bara att få känna den rena luften gör att när man kommer tillbaka till storstan vill man tillbaka upp dit igen. Så livet i husvagnen denna helg var helt enkelt fabulous!
Fick även varmt välkommande av Bubba (brors söta lilla hund) när jag öppnade ytterdörren hem. Han ska nämligen vara här i tre veckor eftersom min kära bror har farit till Thailand! (Avis)

Har lite ångest över att jag ska jobba idag, är en aning seg efter denna helg, blev inte mycket sova! Men men man ska väl inte sova bort hela livet heller !


RSS 2.0