Lugn fredag

Precis hemmkomen från mina sysslingars house! Blev en lung mys kväll framför idol och god mat med en liten del av släkten, myspys! Nu blir det att slänga sig i sängen och sova, ett långt 9 timmars pass väntar på mig imorgon, är redan trött på jobbet !

Natti!


:(

Förstår inte hur jag kan vara så ledsen över att min bror har varit en skit, men det är jag! För jag vet precis hur det känns att ha ett brustet hjärta och hur svårt de är att få det att läka ihop igen! Man lär sig utav sina närmaste säger man och nu vet jag vissa saker som jag aldrig, aldrig kommer att göra!

Mmmm som i saffransbulle!

Mumma! Årets första saffransbulle är snart i min mage!


Helgen i sig

Sjukt trött efter en hård helg och ett långt arbetspass! Fredagen bjöd på festligheter med mina gamla vänner, kul att umgås med de man inte träffat på ett tag så det blev riktigt lyckat!

Lördagen bjöd på god mat hemma hos Susanna( Pizza ) sedan en till utgång. Lyckad i överdrag :)

Och vad mer än ordet SÄNGEN ska jag säga om söndag..

 



Pillow time!

Nu ska jag lägga mig och lyssna på kärlekssånger, det är den enda kärlek jag får just nu!

"Hur kan man älska någon som har älskat nån förrut


Inte långt kvar!

Nu är det ungefär bara två månader kvar till vi åker till Asien! Längtar som bara den och vill bara komma bort från vardagen!


Haha!

Kul att de är fler folk som gör bort sig på fyllan! Kul sajt! http://nattensmess.se/page/30/

We weren't born to follow

Vet inte varför jag fortfarande bryr mig, men det gör jag...

Ugly betty!

Sådär, nu har jag kollat klart på Ugly Betty och ska gå och lägga mig börjar tidigt imorn :/. Jag grät tom lite till Ugly Betty, hur patetiskt är inte de :D haha!

Natti natti!


Reality

Igår var det inte lätt att gå upp kan jag säga! Att kliva upp kl 6 efter att ha åkt bil från skåne dagen innan i 8 timmar var inte helt okej!. Men Skåne resan var verkligen WUNDERFULL. Vi var hur duktiga som helst och hittade både upp och ner nästan helt felfritt, men lite hjälp att GPSen Berit, liiiite trött på hennes röst vart man i slutet!

Vi kom dit i Fredags och kramade på Mikaela och lagade lite mysig middag. Det bar sedan iväg till en hallowen fest. Man skulle komma utklädd till något på S, så de var helt enkelt snygg, sexig och singel!. Det var faktiskt en riktigt kul kväll, trots att jag trodde min kamera var borta när den i själva verket låg i min bh.

Lördagen då bjöd på lite mer lugna överaskningar. Vi åkte in till Lund och åt en mysig middag. Inte världens bästa, men det gjorde inget eftersom de var världens bästa sällskap! Helgen bjöd även på lite ridning på Brunte, en STOR men snäll häst!

Det var så mysigt att komma ifrån allt stress och bara koppla av mitt ute på en åker brevid ett ridhus. Så helgen i Skåne vart riktigt lyckad! Nu är det bara vänta tills vi åker ner igen :)


Roadtrip till skåne!

Imorgon blir det att ta bilen ner till Skåneland! Chauffören för dagen blir Sofie och jag och Felicia kommer sitta med i bilen med säkerhetsbältena på!. Matsäcken är förbered och låtar är nerladdade. Så imorn blir det att komma ner till Mickan Pickan och göra Skåne osäkert! Om vi nu hittar ner (A)




Situation Sthlm

När jag var påväg hem från jobbet idag satt de en stackare och sålde Situation Sthlm. Jag kan inte bara gå förbi då så köpte en tidning och gav han växeln. Men fan va besviken jag blir på den tidningen. Jag tänker att den ska handla om hemlösa och deras liv, men de stog om bröllop och annat strunt. Visst står de lite om hemlösa men jag tycker att tidningen i huvudsak ska handla om de. Så lite besviken vart man, men men hoppas han som står där får en slant..

Min tuffing!

Är han inte tuff eller vad? :D


Petta!

Nu ska jag promenera över till mamma och hämta lilla Petrus! Eftersom jag är ledig idag och imorn ska jag ha honom hos mig så han slipper vara ensam om dagarna, har saknat min lille pudding! :)

 


Mörker

Shit vad de blir mörkt snabbt om dagarna nu så här i november! Det är nog därför jag är så trött..nja ska iallafall lägga mig och lyssna på musik nu som vanligt. Godnatt foks!


Slö måndag

Har i princip legat i sängen heeela dagen, det var länge sedan jag gjorde. Vaknade och var längre inte trött men för trött för att orka resa på sig och börja dagen. Så jag sträckte mig efter min bok istället som förövrigt har legat och dammat ett tag. Kunde inte slita mig från boken så låg och lästa i ca fyra timmar. Nu är den slut och jag vill bara ha mer, blev till och med lite känsloslam på slutet..en riktigt bra bok! (Den jag ville ha).

Helgen förövrigt var rätt så slö den med, fredagen spenderades hemma i soffan framför Idol. På lördagen var de ju Hallowen! så då skulle vi till Susanna för att käka lite mysig hallowen middag (pastasallad). Hon fick även två adorable pumkins av oss. Min och Felicias Rosalita blev välidigt vacker!

Och eftersom jag och Felicia inte skulle med ut med resten av gänget flippade vi lite i vardagsrummet istället, vi hetter nu mera "The bang bang Sistahs!" så se upp nästa gång vi är på dansgolvet!


Nu är jag precis hemkommen från lite träning så ska gå och äta någonting!..

 

 


RSS 2.0