Ballen?

Hatar smeknamnet "Ballen" för balkong, är så otroligt fult! Men nu börjar jag iallafall få lite ordning på min "Balle" ahah hur låter de lixom? Eftersom det var Mors dag igår åkte jag och Mamsen till Ikea och skruttade och fikade lite, mysigt. Så där köpte vi lite saker att piffa upp balkongen med, och nu har jag äntligen köpt blommor till min rosa balkonglåda :D

Har precis målat brädan på balkongen vit, blev mycket snyggare! Jag önskar att jag hade tagit en före bild på balkongen men det glömde jag :P Men så här ser den iaf ut nu, inte riktigt klar men påvägen!






..

Time to change to party mode!


Dagens låt

Till den här härliga låten vill jag bara ligga på en sommaräng och mysa ..




Det är Belgiens bidrag till Melodifestivalen :)


Btw

Haha jag har kommit på vad min nya hund ska heta, när jag väl köper en, Bernad :D!

oslo

Fasiken en sådan roliga helg vi hade det i Oslo förra helgen. Den bjöd på utgångar, återträff med thaigänget, 8 st i en liten lägenhet, sova på en madrass som var tom på luft när man vakna och eftersom jag bara är 19 ville dom såklart neka mig ibland men då var det bara att smita in bakom stängslet. Måndagen då det var den 17 maj och Norges nationaldag var den roligaste dagen, massa uteserveringar, dagsfylla, sjukt mycket folk i folkdräkter, sjuka jävla studenter som drack 25 dagar i rad och festade på deras bussar som de gjort om till party bussar :D

Det var helt enkelt en sjukt kul helg!!


Riverside

Fyfan, är så jävla trött efter denna arbetsdag, 7 - 17 :/Höll på att ta livet av en kärring jävel! Hatar henne, en riktig jävla sur kärring Det är väl inte mitt fel att hon tar fel vara och inte får nån rabatt sen när hon börjar snacka massa skit och säga att ja inte kan nått och att ja inte behöver stå där och låtsas vara en filmstjärna så kopplade jag bara bort bitchen. suck vilka människor det finns alltså..Men men nu har jag precis kommit hem så ska packa klart inför Olso resan imorgon. Ska bli sjukt jävla kul! Så nu blir det först att åka och äta middag hos mamma, sedan till Sofie där jag stannar över natten, blir nog en tidig morgon imorn.


Me want this!



Ska dock inte matcha skjortan med mina strumpbyxor! :)


Vår tider

Idag har jag äntligen varit ledig, känns som om jag har jobbat hur länge som helst i streck men kollade i allmenackan idag och det var tydligen bara 4 dagar i streck men men det kändes som evigheter. Har varit i staden med bror min idag och njutit av det härliga vädret! Hur skönt som helst! Har även färgat håret på mig själv för första gången :O, det blev faktiskt bra, dock syns det inte så mycket men det är jämnare än förrut i alla fall. :) Nu blir det jobb fram tills på fredag sedan Oslo i helgen, ska bli sjukt jäkla kul! :D..Får bara hoppas att våran lilla trio kommer fram dit. Men våran senaste biltrip gick faktiskt över förväntan så detta ska nog också gå bra :)


En mysig bild i gräset och solen :)


Favvo låt!

Detta är min just nu favorit låt! Älskar när man hittar en låt och bara lyssnar på den om och om igen..

"This aint a love song, this is goodbye..

Meeen!

Åh blir så irriterad på att ja inte har nån tv på rummet. Så fort pappa kommer hem byter han kanal och jag får inte se på det jag vill se! Nu har han satt på Assyrisla - Hammarby, ska ja sitta och kolla på det nu i 90 minuter? Suck, vem fan bryr sig!! Får väl gå ut och ta en promenad eller nåt..


Ungefär så här känner jag mig nu..


Pictures!

Valborgsmässoafton spenderades med en jätte mysig middag hemma hos Guzor, hans vänner och Sofie :)
Tänkte ladda upp lite bilder från kalaset, Ja soffan har tagit dom från dig på Face:an ;)




4


Just nu

Ligger här i soffa¨n med chips, popcorn och min käre lilla vän Petrus :)..skönt att ta det lite lugnt efter gårdagen!


RSS 2.0