Längtar!

S O M M A R  G O T L A N D !



V.29 är bokat och de kommer bli en härlig vecka att få dela med 7 pretty girls!


Sofie 19 år!

Igår blev det att gå ut och äta lite god mat (väldigt god mat!) eftersom Sofipropp fyllde hela 19 år. Var väldigt mysigt att sitta och äta god mat, dricka lite drinkar, snacka skit och lyssna på livemusik. Vi var på Underbara bar som verkligen var underbar! Mysigt ställe de där. Det var jätte trevligt och jag hoppas att vi börjar med att gå ut och käka lite oftare. Vi är ju trots allt vuxna nu och då gör man väl sånt?

Frudiloo..

Student2009

Nu är det inte alls långt kvar till studenten bara 74 dagar kvar ! Idag så fick vi våra studenmössor och man känner hur mycket man längtar efter studenten! Känns som om man fick lite mer att ge idag när man såg mössorna och vet att det är bara kämpa de sista nu. Det enda som saknades var lite fint vår väder, men man kan väl inte alltid få allting på en och samma gång...

:D


Schizo väder

Vad hände egentligen?
På dagen idag fick jag starka vårkänslor när jag hörde fiskmåsarna och kände doften från havet. Såg även de första blommorna idag! Då mådde man toppen!

Och nu da när jag kliver ur från träningen så snöar de! Där försvann de vårkänslorna på en sekund. Får hoppas att den som sittar någonstans och bestämmer vädret får arslet i vagnen och ger oss riktig vår nu!

Dagar med mor

Igår kändes de liiiite onödigt att komma till skolan, kom dit och väntade på en lektion en timma sen var det att gå därifrån istället. Åkte in till stan för att sedan möta mamma. De tog lite längre tid än vad jag hade tänkt mig innan hon skulle komma men jag passade på att shoppa lite istället. De blev två par skor, ett par leggins och en kjol :).
Vi åkte sedan hem och färgade håret på mig vilket vart bra! Åt sedan lite smarrig middag där sedan bestämde jag mig för att sova hos henne för snäll som hon är skjussade hon mig till skolan imorse :)
Det var längesedan man sov brevid sin mamma, men de var supermysig att bara få ligga där och små prata lite och sedan säga godnatt.

Idag då har vi målat om mitt lilla "badrum" som är ungerfär en kvadrat meter, de blev jättefint! Lite mysigare nu än bara den tråkiga slitna vita färgen!
Men nu har de kommit till den tiden på kvällen att man inser att man har 3 läxor tills imorn, så de är väl bara att sätta igång med de nu. Typiskt mig, alltid allt i sista sekunden.


Såhär blev "badrummet" :)



Och här är mina nya favvo skor :)

..

"You don't see me like I wish u would!"

Den är nog till mig

Förstår verkligen inte varför jag inte lyssnat på Brolle förrut. Grym röst och sjukt snygg!


Credit to me

Idag har varit en bra dag. Har varit hela dagen i skolan och de va faktiskt lite skoj, förutom att första och andra lektionen var helt meningslösa :P. Men på idrotten dansade vi streetdance och de va faktiskt lite kul att se alla dansa och inte minst våran lärare som är ca 50 år lära oss att dansa!
Efter skolan kom jag hem och slängde mig i soffan. Såg på vädret att de ska bli sol och värme i början på nästa vecka! Snälla vår kom nu! ¨

Jag och mamma har nu också bestämt oss för att springa vårruset och tack vare de så fick jag lite peppning så jag gick ut och sprang. Kors i taket! De enda som behövs för att springa är musik och viljan. Så nu äre på full gång till att bli fitt till beach 09! Haha fick även ett varuprov från jobbet som tar bort celluliter och fett. Vad mer kan begäras?

Nej nu ska jag fortsätta att vara duktig och plugga lite. Två prov imorn :/

/ EE

En helt vanlig dag

Det är helt sanslöst hur jag och min mor lyckas med allting. Eller rättare sagt ingenting :P
Att parkera bilen i garaget låter ju inte så jätte svårt. Men de kan faktiskt vara svårare än man tror. Att åka in i ett tomt garage gick ju galant. Och sedan stänga dörrn och försöka låsa gick inte så bra för de gick inte att vrida om nyckeln. Nämen då öppnar vi bara dörrn igen och drar för spärren så att den låser sig av sig självt. Hm ja de trodde vi att vi gjorde bra men sedan kom mamma på att hon glömde mobilen i bilen så då gick vi tillbaka för att försöka öppna men de gick ju självklart inte. För de var tydligen fel garage! Så där står vi mitt i ösregnet och undrar vafan vi ska göra! Haha. Men allt ordnade sig tillslut. Pappa kan åka till jobbet imorn och mamma fick sin mobil :)
Men man undrar ju hur stor chansen är att de är precis samma plats som vårat garage fast en bit upp och de står öppet och är tomt ? Hm...

Over and out!


Söndagsångest

Helgerna går så otroligt snabbt tycker jag, de hinner knappt bli fredag innan det är söndag igen.
Helgen i sig har bara varit lugn jobbat och iof så hann man ju med en utgång i fredas :)

Just hemkommen från min fotbollsmatch. Vi vann med 1-0 så de va skönt! Och planen på Bosän var underbar. Inomhus elvamanna med konstgräs. Kunde inte bli bättre :)

Nej nu måste jag ta fram allt jag måste plugga på, så himla mycket i skolan just nu så jag knappt orkar med de. Eller de gör jag iof inte. Men men bara 3 månader kvar tills studenten nu! ;D

RSS 2.0