Shopping

Gårdagens klockslag gjorde jag av med att shoppa. Åkte in till stan med Såfie för att försöka hitta nyårsoutfiten.
Som tur var hittade jag både en klänning och ett par skor. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag fick syn på skorna. Om man inte får kärlek på annat håll så är de väldigt lätt att bli kär i små saker, och tur är väl de. Så nu är de avklarat. Nyårsafton är inte helt planerad än. Först så blir det middag hemma hos mig med några alldeles outstanding girls, sedan får vi se vart kvällen slutar :)
                                    
                                                                                                 
My love ones!


Hohoho

God Jul allesammans!

Jobbjobb

Hela helgen blir det att jobba, så tråkigt att komma hem och inte orka göra någonting för att man är helt slut. Men inte långt kvar till jul då julstressen är över ! Känns så hemskt, har inte en dugg julkänsla i mig och de är bara fyra dagar kvar tills julafton. Vill ha snö!
Hoppas alla ni andra hare kul och super skallen av er ! :D

Veckanföredoppardan

Äntligen så är julshoppandet klart. Så skönt att ha de färdigt och slippa all julstress i helgen och nästa vecka. Skulle ändå inte hunnit handla någon mer dag, jobbar tordsag, fredag, lördag, söndag och måndag. Hmm mycket jobb, men för jobbandet får man ju alltid pengar så de är skönt att veta att man får en hyffsad lön i Januari :) Men nu blir det att mysa framför tv:en, mamma kommer snart med nybakta lussebullar!. Mumma :)
          


Freakingfuckinghot !

Ja, vad ska man säga!
Kvällen började med att Jag, Linn, Sofie och Maria hämtade ut våra biobiljetter till Twilight.
Därefter gick vi och åt på Marias jobb, Hurru Curru vilket var väldigt gott :).
Twilight var nog den bästa filmen jag sett på länge och holo crap vilken pudding som är med i filmen. Robert Pattinson heter han och hans blick som gjorde att han såg kåt ut hela tiden gjorde det inte bättre. Mama mia!
Jag antar att det kommer ut en 2a av filmen för den hade inte riktigt ett avslutande slut, så nu kommer jag att sitta och vänta :)
Den får helt enkelt 5 av 5 toasters! (y)


Önskelista

Nu är det 21 dagar kvar till julafton och jag sitter och funderar på vad jag önskar mig i julklapp, har faktiskt ingen aning. Känner mest att jag vill ha saker till mitt rum, älskar inrednings butiker, dom är så mysiga att skrutta runt i.  Man känner verkligen att julen inte är som när man var liten, då längtade man som en dåre efter att julen skulle komma och man gick runt i huset och snokade överallt för att hitta julklappar. Men nu är de inte lika tillfredställande längre, vill nästan att den ska vara över. Känner att den är så överskattad. Självklart är det mysigt att umgås med familjen. Har dock bara köpt en julklapp, som är till mamsen så jag måste nog börja leta runt i affärerna efter julklappar, hatar när man måste stress handla julkappar. Så ska försöka vara klar med allt innan de sista dagarna innan julafton.

Önskelista
* Underkläder (behövs alltid)
* Inredningssaker (man måste ju ha de fint i rummet :) )
* Matta från Ikea
* Pengar
* Småsaker

Sen vet jag faktiskt inte vad jag vill ha mer, är så svårt att komma på bara sådär.


Family<3


Haha kom och tänka på när vi skulle beställa mat från donken i veckan så satt hela familjen i bilen och pappa skulle beställa. Hans komentarer:
Plusmeny?
Nej hon är redan så fett, haha
Dricka till?
Rom och cola
Haha så sträcker sig min äldsta brorsa fram huvudet ur rutan och ropar att vi är med i Mcdrive klubben, haha!
Visste inte ens att de fanns något sånt löjligt :D.

Veckafyrtioåtta

Så har en hel vecka gått, har hunnit med både många och inga saker. Ligger mest hemma och slappar om dagarna, börjar bli lite boring nu faktiskt, men men man ska inte klaga.
I Onsdags så tatuerade jag mig äntligen!, har velat göra de så länge nu. Men fyfan, det tog 2 och en halv timme och de va inte så skönt att ligga där. Höll på att svimma på H&M senare men som tur var va mamma med och tog hand om mig <3.

Helgen då har varit rätt så slapp, var ute med mina gamla kompisar i fredas vilket var trevligt :)


Lördagen gick åt till att hjälpa min bror måla om i hans nyalägenhet, så det blev ingen ute kväll där inte :/
Och söndagen jobbade jag min allra sista dag på skit jobbet, wiho! :D

Men nu är det en nu vecka och nya tag, får hoppas att det går bra på mitt nya jobb Ica Maxi idag ! :)

Tjao!

RSS 2.0