Beautysleep

Ja och lördagen blev som planerad. Ensam hemma vilket är jätte skönt, men ändå lite ensamt. Är så van vid att alltid nån är hemma, åtminstonde nån av hundarna.
Men men så de blev att bara ligga och kolla på tv i soffan, bla så visades Moulin rouge som jag aldrig sett förrut :/, riktigt bra!
Och om inte de så blev det en skvätt te och ansiktsmask i soffan.
Och de va väl min hemma kväll för mig själv, måste nog få min skönhetsdröm strax ska nämligen upp och jobba imorn, suck och pust!. Men bara 4 arbetsdagar kvar nu!.

Sleep tight !

snösnösnö

Äntligen har den första riktiga snön fallit, tror inte den varar så länge men ändå. Allt blir så mycket mysigare och ljusare. De skiner upp en dag som denna, var riktigt jäkla trött när jag vaknade imorse. Går kvällen kanske inte riktigt blev som jag hade tänkt mig men den blev bra iaf. Satt bara och förkrökade tills vi inte kom någon annan vart :P, men de måste man ju också göra någongång.
Och idag blir det nog bara att slappa framför tven med lite ljus och mojs :)

 

!

Fått jobb på Ica Maxi! :D


FinallyFriday!

Och igen har ännu en vecka passerat, varit en rätt slapp vecka.
Både Måndag och Tisdag blev de att ligga hemma och slappa, väldigt skönt med praktik, hah!
I Onsdas så åkte jag och Josefine in till Sthlm Fashion week vilket kasnke inte riktigt var som vi tänkt oss :p Först ut gick vi till Rusta, där vi fick ett stort fult j*vla ljus, Hmrf. Sedan kom vi äntligen fram till Åhlens pressvisning, och som alla andra vårar så ska de vara blommigt och färgglatt till våren 2009! Där fick vi en liten goodiebag med en sjal och skönhetsprodukter :)
Var även och kollade på inredningssaker med mamsen vilket var väldigt mysigt, och snön som fall ner gjorde de ännu mysigare.!

Men nu äntligen Fredag! Ska snart bära mig av till Felica där hon och Såfie förhoppningsvis väntar med färdiglagade pancakes! Yumma!, Sedan blir det väl att göra stan osäker, så watch out!

Ha en bra kväll! Se ya

(ps 5 dagar kvar tills tatuering :D ds)


Arewehumansorarewedancers

Helgen blev faktiskt riktigt mysig, va bara att slappa på fredag eftersom man jobbade hela lördan, suck :/
Men lördaskvällen blev desto roligare. Nu några veckor efter Filifjonkans 18 års dag blev de äntligen tjejmiddag!, vilket var jätte mysigt!. Senare kom det desto mer folk som jag inte visste så fick lite ångest när man hade jobbat hela dan och själv såg ut som en nyfriterad pomes frites!. Men tack gud för smink och "Felicias" WE klänning! haha borde få beröm för att jag sa detta på min blogg oxå! xD

Så tack flickor och pojkar för en härlig helg :)



Hardworkwork

Lite update igen dåra, Går dagen som var en Torsdag var jag på bio efter lite om och men. Skulle egentligen jobbat från 5 till 8 men när jag väl kommer till jobbet så säger de att jag inte behöver jobba, så blev lite smått irriterad efter att ha stressat in till stan. Så då var det bara att åka hem igen. Är så trött på det där jobbet nu så ska säga upp mig i helgen! :)
Var faktiskt på intervju på Ica Maxi idag, så får hoppas att jag får det jobbet !
Back to the movie, var på förhandsvisningen av "Body of lies" med Leonardo DiCaprio och Russell Crowe, den var väldigt bra. Handlade om att de skulle sätta dit en terrorist typ. Och försnacket innan bion hölls av Paul i vakna med the voice, nice.

Men men nu måste jag jobba med praktiken, suck :/

Tjao!

Efterlängtade update


Fredag:

Mys middag hos Sofie, vilket var väldigt gott. Pommes och kycklingfilé, Mumma! Sedan bar det iväg till Stureplan där vi kollade på bio. Den konstigaste förfilmen iaf, en kvart visades det hur man vek ihop en fallskärm, i svartvitt! Och filmen var inte heller speciellt normal. Brad Pitt som var med såg allmänt nördig ut, men Brad Pitt som Brad Pitt. Väldigt många oväntade sceener blev det också och man gick därifrån med många tankar.



Lördag:
Tänkte att det bara skulle bli en skön hemma kväll, men sen så blev jag på andra tankar när Felicia och Louize övertalade mig att parta. Vilket var en bra idé. Började med förkrök hos Jessica vilket var väldigt trevlans. Kommer aldrig kunna förstå mig på alla dessa ölspel :P
Sedan bar det av till festen, där två jag inte känner fyllt 18. Trevlans med en "vanlig" fest istället för krogen. Det blev
mycket dans och glada miner! Ännu gladare blev vi när vi fick åka bil hem och få lite donken i makken!



Söndag:

Mådde väl inte helt okej från dagen innan så sjukskrev mig från jobbet (a). Åkte istället till Älvsömässan där min vän jobbar så fick gå in gratis på alla mässor. Så det blev Båtmässan, Köcksmässan och Hälsomässan.
På köcksmässan var det mest att pröva viner, Båtmässan var intressant men man blir bara så avundsjuk på alla dessa rika snubbar som har så flashiga båtar!
Och hälsomässan var en omställare. Nu har man fått reda på hur fet man egentligen är :P
Prövade även att dricka vetegräs, vilket inte såg så gott ut men det smakade ungefär som nyponsoppa:). Så snart ska jag börja vara nyttig, snart :)

Det var väl den helgen i stora drag. En helt okej helg faktiskt :)

Suck och pust

Så jävla trött !,Skulle egentligen jobbat till åtta idag men kom hem för ett litet tag sedan (klockan har just slagit 13 minuter över tolv). Men men de är ju pengar också. Önskade att man vore rik så man slapp jobba och bara kunde göra ingenting om dagarna. Men så nu blire sova för hela slanten! Tills kl 9 imorn då Petrus kommer på besök och troligtvis hopppar upp i min säng med blöta tassar, men det är mysigt ! :)

Så nattinatti, håll hårt i hatti

:D

19 dagar kvar tills min tatuering! :D

Tvtvtv

Bara bra saker på tv:en idag!

Just nu: We are Marshall, så braa
Kl 20: Make me a supermodel, måste ses
Kl 21: Gray´s anatomy, bara ett  måste på en onsdagskväll!
Kl 21:40: John Tucker must die ( och som i varje film så slutar det alltid bra. Varför kan man inte få leva ett film liv själv för?! Grrr )


Varför kan inte vi i Sverige ha sånna män? Raawr !
Tänk om män i Sverige såg ut såhär! Jammi!

Kos!

Kollade runt på massa bilder från kos och får verkligen ångest här hemma, vill bara tillbaka till kos!
Det är verkligen det bästa jag varit med om i hela mitt liv. Att få spendera tid med sina allra bästa vänner i ett land som är underbart är obeskrivligt. Man lever ett helt annat liv när man är utomlands, man slipper alla bekymmer här hemma och kan bara leva livet. För det gjorde vi bokstavligen, levde livet. Man behöver inte tänka alls och mobilen som man annars jämt kollar på ligger gömd på hotellrummet. Just heavenly !


Promenixer

Har haft en sköning dag idag. Bara att vakna upp och veta att man bara kan ligga kvar i sängen hela dagen är en härlig känsla. Har varit en riktig slapp dag. Duktig som jag är städade jag hela huset och det känns så skönt efteråt när allt är rent, haha. Tre långpromenader har jag hunnit med också, först en med vovvarna, en med mamma och en med den ena hunden. Så skönt att bara få gå runt och inte tänka på nåt alls. Jag och mamma kan verkligen prata om allt, känns så skönt. Vi vill öppna en liten presentbutik med ett café som ska heta Mor & dotter :). Och jag vill öppna en krog där man kan åka rullskridskor, som föritiden med en discokula i mitten, haha min dröm! :) Lite weird men men.
Känner verkligen att jag ska börja vara positiv på saker istället för negativ, man tjänar ändå inget på de. Och man mår definitift inte bra av det. Så nu är det Emelie happy face som gäller !

Praktik

Haha vilket jävla ställe vi hamnade på. Trodde vi skulle få spendera tid ute på den fina Skeppsholmen men icke vi hamnade i Örnsberg, vart det nu ligger på världskartan. Rolig var snubben som har hand om oss iaf, helt lost. Våran uppgift är att åka runt i landet typ och skriva om friluftsliv, haha!. Tidningen som vi har praktik på heter nämligen Friluftsliv!
Men en sak som jag och Josefine ser fram emot väldigt mycket är att vi ska på Stockholms fashion week! Ska bli nice och mingla runt lite och få gratis saker :).
Efter detta gick vi runt i stan ett tag, gick till en tatueringsstudio. Där beställde jag tid för att tatuera mig ! Wiho äntligen!, det ska bli två änglavingar mellan skulderbladen. Har velat göra de så länge nu så jag kände att jag behövde vara lite inpulsiv och bara köra, som mamma sa: Man lever bara en gång. Det hemska är att det tar hela två timmar!. Men vill man vara fin får man lida pin! :)


Långa nätter

Nu måste jag försöka sova, upp på praktik imorn! Måste lägga mig tidigt för vet att det kommer ta ett bra tag innan jag somnar med alla dessa tankar i huvudet :/ Men hey sånt är väl livet. Får hoppas på att morgon dagen blir en bättre dag. Att somna till musik är nog det bästa som finns. Fast även det har nackdelar, hatar att vakna upp mitt i natten av att musiken fortfarande är på. Känner att jag är lite negativ på allt nu, men alla har sånna dagar även de bästa. xD

Så natti natti !

        
                                                                                                                    

Linaskvällsbok

Haha så jävla skön, äntligen få skratta lite.
"You can do your runking by yourself". Är nog den mest meningsfulla repliken jag har hört :D
Men som i alla andra filmer så är det ett bra slut, trött på sånt just nu. Lite deppig men vem hatar inte alla söta par på stan som ser ut att ha det så bra, hmrf !

Välkommen till min nya blogg!

Hejhejhallå!
Nu har även Emelie Eklund skaffat sig en blogg, kände att man måste få skriva av sig lite ibland. Så nu sitter jag här med en nydesignad blogg med Petrus i mitt knä och funderar på vad jag ska skriva. Känner mig som en trasdocka just nu och är bara trött hela tiden. The Veronicas dunkar ut från högtalarna, tuffa brudar med bra musik! Musik är nog ALLT, de får en både glad och ledsen, thank god for music! Men men back to reality imorn äre praktik som gäller i 6 veckor ! Ska bli skoj, förhoppningsvis :).

Känner att jag måste gå och städa mitt rum, tror de aldrig har sett ut så här :/ Men inga tårar I'll be back!
Frudiloo!


"
The tears I shed ,I shoulda kicked your ass instead"

RSS 2.0